4.6/5 Waardering (5 beoordelingen)

Reaal overlijdensrisicoverzekering

De REAAL overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering en kan op één of twee levens worden afgesloten. REAAL maakt een onderscheid in de risicoverzekering (andere naam voor een ORV) en de hypotheekrisicoverzekering (overlijdensrisicoverzekering gekoppeld aan hypothecaire lening).

Ook REAAL geeft korting op de premie voor niet-rokers. Daarnaast rekent de verzekeraar een voordelige premiestelling voor de hypotheekrisicoverzekering. Overigens is deze hypotheekrisicoverzekering ook zonder verpanding mogelijk.

De REAAL overlijdensriicoverzekering kent twee aanvullende dekkingen; premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en de Kinderverzekering. Bij de kinderverzekering zijn kinderen tot 18 jarige leeftijd meeverzekerd voor een bedrag van € 5.000 euro

Verder kan de dekking voor het risico van overlijden voor kinderen worden meeverzekerd. Ook kan de klant premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid meeverzekeren. De ORV van REAAL heeft geen afkoop- en premievrije waarde. REAAL`s ORV kan zelfs voor een looptijd die korter dan vijf jaar is worden afgesloten en biedt een gratis voorlopige dekking tot € 250.000,-. Ondernemers kunnen bij REAAL ook een ORV afsluiten, de zogenoemde 'compagnonverzekering'.

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING
VERGELIJKEN

REAAL overlijdensrisicoverzekering

Prijs

7

Voorwaarden

7

Keuringsgrenzen

7
  • Voordelen van de Reaal overlijdensrisicoverzekering

   De ORV van REAAL is vooral aantrekkelijk als:

   • De verzekerde niet rookt
   • De verzekerde ouder is dan 30 jaar
   • Het verzekerd kapitaal meer dan € 100.000,- is
   • De looptijd van de verzekering langer dan 20 jaar is

   Dekking bij overlijden

   • Gelijkblijvend kapitaal op 1 leven of 2 levens
   • Lineair dalend kapitaal op 1 leven of 2 levens
   • Annuïtair dalend kapitaal op 1 of 2 levens

   Leeftijd van de (mede)verzekerde

   • Minimum leeftijd 18 jaar
   • Maximum leeftijd 65 jaar

   Looptijd van de verzekering

   • Minimaal 1 jaar, maximaal 40 jaar
  • Specificaties

   Mogelijkheid tot premievrij maken Nee
   Voorlopige ongevallendekking Nee
   Bedenktijd 30 dagen
   Opzegtermijn 60 dagen
   Stoppen met roken tijdens looptijd Ja
   Starten met roken tijdens looptijd zonder te melden Lagere uitkering
   Speciaal tarief Nee
   Verschillende verzekerde bedragen bij 2 levens mogelijk Nee
   Online aanvragen Nee
   Medische acceptatie online Nee
   Minimale acceptatieleeftijd 18
   Maximale acceptatieleeftijd 65
   Maximale eindleeftijd 75
   Minimale looptijd 1
   Maximale looptijd 40
   Minimaal verzekerd bedrag € 5000,-
   Maximaal verzekerd bedrag € 1.500.000,-
   Minimale premie bij maandbetaling € 15,-
   Minimale premie bij jaarbetaling € 15,-
  • Reaal

   Samen met SNS Bank maakt REAAL Verzekeringen deel uit van SNS REAAL. SNS REAAL omschrijft zichzelf als een innovatieve retailbankverzekeraar. Niet alleen omdat bankieren en verzekeringen dichtbij elkaar liggen, maar ook omdat ze vinden dat de financiële sector een grote verantwoordelijkheid naar zowel de maatschappij als de individuele klant heeft, zijn de bank en de verzekeringsmaatschappij samengegaan. Door de gezamenlijk kennis samen te bundelen, zijn REAAL en SNS in staat om betere producten aan te bieden.

   SNS REAAL streeft ernaar met de hoofdmerken SNS Bank en REAAL Verzekeringen zowel particuliere als zakelijke klanten te bereiken en langdurige relaties op te bouwen. Daarnaast bezit SNS REAAL nog een aantal merken voor specifieke markten: SNS Property Finance, SNS Regio Bank, ASN Bank, BLG Hypotheken, Zwitserleven, Proteq, Zelf.nl, Routemobiel en Fimf (Duitse vergelijkingsite).

   Volgens verzekeraar REAAL is verzekeren niets meer en niets minder dan een risico- en kansberekening. Kort samengevat omvat dit de kern van hun activiteiten. Door ervaringen uit het verleden en de alerte manier van vooruit denken, maken van REAAL een realist in verzekeren. REAAL is een verzekeraar die nooit gouden bergen belooft, de prijsopgaven nooit mooier laat lijken dan ze werkelijk zijn, die niet gaandeweg met onverwachte kosten om de hoek komt. Zo duidelijk als een prijskaartje in de winkel is, zo duidelijk wil REAAL ook zijn.

 • Download Product Informatie:
 • Download Algemene Voorwaarden: