DELA

Premie-indicatie
€ 3,87
Gemiddelde
8,7
Premie
8,9
Service
8,6

De DELA overlijdensrisicoverzekering heet DELA LeefdoorPlan. Deze ORV vermindert niet alleen het financiële risico voor de nabestaanden, maar de nazorgconsulent kan hiernaast, indien gewenst, praktische en emotionele hulp na overlijden bieden.

Het LeefdoorPlan kan op het leven van een enkele verzekerde of op het leven van twee verzekerden worden afgesloten. Daarnaast kan voor een gelijkblijvend of een (maandelijks) dalend kapitaal worden gekozen. Voor de gelijkblijvende variant is de zogenaamde optieclausule van toepassing, die de klant het recht geeft om het op de polis vermelde verzekerde bedrag één keer in de drie jaar te verhogen zonder dat er medische vragen gesteld worden. Indien u de verzekering koppelt aan de hypotheek is uw maandpremie lager. Kies dan voor het LeefdoorPlan met hypothecair tarief.

DELA heeft echter wel de mogelijkheid om de premiegrondslag en de algemene voorwaarden te wijzigen (de zogenoemde en bloc-bepaling/-clausule). Deze wijzigingen worden van tevoren schriftelijk gecommuniceerd. De opzegtermijn is 1 dag!

7 beoordelingen van DELA

 • R

  Renate

  Ik had bij DELA al een uitvaatverzekering en toen ik een hypotheek aanging voor 30 jaar heb ik daar ook maar mijn overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Wel zo handig als op 1 plek. 🙂

  Premie:
  Service:
 • M

  Marloes

  Lage premie en in vergelijking met andere aanbieders, een heldere website.

  Premie:
  Service:
 • M

  Marianne

  Prima

  Premie:
  Service:
 • T

  Thomas

  Zeer tevreden, alles werd destijds netjes afgehandeld.

  Premie:
  Service:
 • G

  Gerda

  Goede verzekeraar. Duidelijke informatievoorziening

  Premie:
  Service:
 • B

  Bart

  tevreden, nog geen gebruik van gemaakt

  Premie:
  Service:
 • C

  Christel

  snelle reactie, goede premie, duidelijk!

  Premie:
  Service:

Wat vindt u van DELA?

Beoordeling premie*

Beoordeling service*