3.7/5 Waardering (7 beoordelingen)

DELA overlijdensrisicoverzekering

De DELA overlijdensrisicoverzekering heet DELA LeefdoorPlan. Deze ORV vermindert niet alleen het financiële risico voor de nabestaanden, maar de nazorgconsulent kan hiernaast, indien gewenst, praktische en emotionele hulp na overlijden bieden.

Het LeefdoorPlan kan op het leven van een enkele verzekerde of op het leven van twee verzekerden worden afgesloten. Daarnaast kan voor een gelijkblijvend of een (maandelijks) dalend kapitaal worden gekozen. Voor de gelijkblijvende variant is de zogenaamde optieclausule van toepassing, die de klant het recht geeft om het op de polis vermelde verzekerde bedrag één keer in de drie jaar te verhogen zonder dat er medische vragen gesteld worden. Indien u de verzekering koppelt aan de hypotheek is uw maandpremie lager. Kies dan voor het LeefdoorPlan met hypothecair tarief.

DELA heeft echter wel de mogelijkheid om de premiegrondslag en de algemene voorwaarden te wijzigen (de zogenoemde en bloc-bepaling/-clausule). Deze wijzigingen worden van tevoren schriftelijk gecommuniceerd. De opzegtermijn is 1 dag!

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING
VERGELIJKEN

Allianz overlijdensrisicoverzekering

Prijs

7

Voorwaarden

0

Keuringsgrenzen

0
  • Voordelen van de DELA overlijdensrisicoverzekering

   • Financiële én praktische hulp
   • Zeer scherp tarief
   • Uitkering tot € 1.000.000 bij overlijden
   • Zekerheid en nabestaandenzorg voor uw gezin

   Dekking bij overlijden

   • Gelijkblijvend kapitaal op 1 leven of 2 levens
   • Lineair dalend kapitaal op 1 leven of 2 levens
   • Annuïtair dalend kapitaal op 1 of 2 levens

   Leeftijd van de (mede)verzekerde

   • Minimum leeftijd 18 jaar
   • Maximum leeftijd 70 jaar

   Looptijd van de verzekering

   • Minimaal 5 jaar, maximaal 40 jaar.
  • Specificaties

   Mogelijkheid tot premievrij maken Ja
   Voorlopige ongevallendekking Ja
   Bedenktijd 30 dagen
   Opzegtermijn 1 dag
   Stoppen met roken tijdens looptijd Ja
   Starten met roken tijdens looptijd zonder te melden 40%
   Speciaal tarief Nee
   Verschillende verzekerde bedragen bij 2 levens mogelijk Ja
   Online aanvragen Ja
   Medische acceptatie online Ja
   Minimale acceptatieleeftijd 18
   Maximale acceptatieleeftijd 70
   Maximale eindleeftijd 81
   Minimale looptijd 5
   Maximale looptijd 40
   Minimaal verzekerd bedrag € 15.000,-
   Maximaal verzekerd bedrag € 1.000.000,-
   Minimale premie bij maandbetaling € 10,-
   Minimale premie bij jaarbetaling € 100-
  • DELA

   DELA, de afkorting voor Draagt Elkanders Lasten, omschrijft zichzelf als een coöperatieve organisatie waar mensen bij ingrijpende gebeurtenissen terecht kunnen, zoals een overlijden of een ongeval. Klanten worden met raad en daad bijgestaan d.m.v. verzekeringen en diensten en wordt geprobeerd de gevolgen van deze ingrijpende gebeurtenissen zo goed mogelijk op te vangen. Hierbij staan bij DELA zorg, zekerheid en continuïteit hoog in het vaandel.

   Betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap zijn de pijlers van de ambitie van DELA. Of zoals zijzelf beweren, is daarin de groei van DELA geworteld: Ten allen tijde betrokken, integer en oplossingsgericht omgaan met mensen die in een kwetsbare situatie verkeren.

   DELA beschikt over een rijke ervaring op het gebied van uitvaartverzekering en uitvaartverzorging. Vanuit deze kern breidt men verder uit en wordt er verder gebouwd aan een energieke coöperatieve organisatie .

   DELA sluit voornamelijk natura-uitvaartverzekeringen af. Het gaat hierbij niet om uitkeringen in geld, maar om het regelen van de uitvaart zoals dat in de polis staat omschreven. Boven op de natura-dekkingen bestaat er altijd de mogelijkheid voor een dekking met een uitkering in kapitaal om tegemoet te kunnen komen aan de persoonlijke wensen.

   Sinds enkele jaren biedt DELA ook ORV`s om de nabestaanden financieel te ondersteunen. Naast de zekerheid van financiële ondersteuning is er ook de zorg van DELA`s dienstverleners (uitvaartverzorgers, nazorgconsulenten, etc.) en is er in het bijzonder aandacht voor diegenen die de draad van het leven weer op moeten pakken.

 • Download Product Informatie:
 • Download Algemene Voorwaarden: