Zoeken?

Doorzoek de website:

Uw antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met een van onze experts.

Reaal

Vanaf premie
€ 9,35
Gemiddelde

0,0
Premie

0,0
Service

0,0

De REAAL overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering en kan op één of twee levens worden afgesloten. REAAL maakt een onderscheid in de risicoverzekering (andere naam voor een ORV) en de hypotheekrisicoverzekering (overlijdensrisicoverzekering gekoppeld aan hypothecaire lening).

Ook REAAL geeft korting op de premie voor niet-rokers. Daarnaast rekent de verzekeraar een voordelige premiestelling voor de hypotheekrisicoverzekering. Overigens is deze hypotheekrisicoverzekering ook zonder verpanding mogelijk.

De REAAL overlijdensriicoverzekering kent twee aanvullende dekkingen; premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en de Kinderverzekering. Bij de kinderverzekering zijn kinderen tot 18 jarige leeftijd meeverzekerd voor een bedrag van € 5.000 euro

Verder kan de dekking voor het risico van overlijden voor kinderen worden meeverzekerd. Ook kan de klant premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid meeverzekeren. De ORV van REAAL heeft geen afkoop- en premievrije waarde. REAAL`s ORV kan zelfs voor een looptijd die korter dan vijf jaar is worden afgesloten en biedt een gratis voorlopige dekking tot € 250.000,-. Ondernemers kunnen bij REAAL ook een ORV afsluiten, de zogenoemde ‘compagnonverzekering’.

Geen beoordelingen van Reaal

Wat vindt u van Reaal?

Beoordeling premie
Beoordeling service