FBTO

Premie-indicatie
€ 4,63
Gemiddelde
7,0
Premie
8,0
Service
6,0

De FBTO overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering en kan op één of twee levens worden afgesloten. FBTO maakt een onderscheid in de risicoverzekering (andere naam voor een ORV) en de hypotheekrisicoverzekering (overlijdensrisicoverzekering gekoppeld aan hypothecaire lening).

Ook FBTO geeft korting op de premie voor niet-rokers. Daarnaast rekent de verzekeraar een voordelige premiestelling voor de hypotheekrisicoverzekering. Overigens is deze hypotheekrisicoverzekering ook zonder verpanding mogelijk.

De FBTO overlijdensriicoverzekering kent twee aanvullende dekkingen; premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en de Kinderverzekering. Bij de kinderverzekering zijn kinderen tot 18 jarige leeftijd meeverzekerd voor een bedrag van € 5.000 euro

Verder kan de dekking voor het risico van overlijden voor kinderen worden meeverzekerd. Ook kan de klant premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid meeverzekeren. De ORV van FBTO heeft geen afkoop- en premievrije waarde. FBTO`s ORV kan zelfs voor een looptijd die korter dan vijf jaar is worden afgesloten en biedt een gratis voorlopige dekking tot € 300.000,-. Ondernemers kunnen bij FBTO ook een ORV afsluiten, de zogenoemde ‘compagnonverzekering’.

2 beoordelingen van FBTO

 • N

  Noma

  Voor een klein bedrag per maand ben ik er zeker van dat mijn gezin kan blijven wonen in onze woning, ook als ik niet meer ben om hun financieel te helpen. Dit geeft mij rust.

  Premie:
  Service:
 • T

  Thomas

  Geen opmerkingen

  Premie:
  Service:

Wat vindt u van FBTO?

Beoordeling premie*

Beoordeling service*